ROZALIN EETHUIS

ROZALIN EETHUIS Rozalin eethuis

order food online

Recentreview


4 stars out of 488 reviews
14 May 2021 at 12:49 Was wel lekker maar niet heel warm en de bezorgtijd was 2 uur dat vond ik nogal lang duren aangezien het 5 straten verder was
13 May 2021 at 21:22 Pizza (ruim belegd) en lasagne waren heel lekker. Het mocht wel iets warmer zijn. En het bakje lasagne mag iets groter zijn. Maar belangrijkste het was lekker.
10 May 2021 at 17:32 De pizzas waren lekker en gevuld zoals wij het gevraagd hadden. De bezorgtijd was perfect en vriendelijk. Enig minpuntje, het had iets warmer mogen zijn.
10 May 2021 at 14:21 25 minuten te laat geleverd, hoewel 2 vorige keren op tijd geleverd. Spijtig toch wel.
9 May 2021 at 21:26 2 uur moeten wachten, koud eten en onvriendelijke mensen. Eten was oke
9 May 2021 at 19:36 Spijtig van het lang wachten.... maar toch top
8 May 2021 at 20:33 Top!
7 May 2021 at 19:13 Levering is iets langer geworden maar werd goed aangeven door tracking dus we waren ervan op de hoogte. Het eten was eerder tegen de lauwe kant maar de smaak was zeer lekker! Het heeft goed gesmaakt.
3 May 2021 at 20:00 90 minuten was de tijd die we kregen voor levering na 120 minuten waren ze er met koud eten de waanzin voorbij
30 Apr 2021 at 20:45 Heel lekker en nog goed warm.alleen de frieten zijn minder ze zouden er beter rijst bij geven.
25 Apr 2021 at 22:33 Niet zo warm en flauw
25 Apr 2021 at 21:56 Het eten werd netjes op het afgesproken tijdstip geleverd en het was ook allemaal lekker warm. Het bestelde eten was ook nu weer heerlijk lekker. Ik ben een tevreden klant van dit eethuis en ik kan het ook echt aanraden.